coloroyal_ikon

Jobba med oss

Vi söker kompetenta och erfarna målare över hela landet

Gör karriär med Coloroyal

Vill du jobbar med oss på Coloroyal? Just nu söker vi folk till flera spännande tjänster runt om i landet. Tveka inte på att höra av dig till oss vid frågor eller funderingar. Fyll i formuläret nedan & bifoga personligt brev samt ditt CV så återkommer vi till dig.

Vi är ett måleriföretag som är specialiserade på butiksmålning där vi har hela norden som arbetsområde.

Tack vare vår höga ambition och professionella utförande är vi idag ett självklart val för våra kunder

Vi har på sikt en ambition att bli en väletablerad konkurrent inom vårt område på marknaden. Där vi hoppas att du vill visa att du spelar en viktig roll i dessa ambitioner och vill växa med oss.

Vi söker en positiv målare som kan vara med och förstärka vårt team i Sverige, Danmark och Finland

Coloroyal erbjuder ett omväxlande arbete i olika miljöer med möjlighet att upptäcka och se nya platser runt om i hela Norden.

Du kommer att få arbeta i en miljö med stark teamkänsla där alla är lika viktiga för att tillsammans uppnå en positiv och kreativ arbetsmiljö.

Du ges hela tiden möjlighet att utveckla dina färdigheter inom måleriyrket eftersom vi ständigt kommer i kontakt med alla förekommande uppgifter inom området.

Eftersom Coloroyal är verksamma inom hela norden spelar det ingen roll vart i Sverige du befinner dig, men det är en fördel om du har kopplingar till Stockholm, Köpenhamn, Malmö eller Kalmar. I jobbet ingår en hel del resor vilket gör att du kommer vara borta under veckodagarna.

För att vara aktuell för en plats hos oss behöver du:

Flera års yrkeserfarenhet och/eller relevant utbildning

B-körkort

Om du är noggrann, lösningsorienterad, flexibel och stolt över ditt yrke är du välkommen med din ansökan till oss.

Bifoga Cv & Personligtbrev nedan