Om Coloroyal

Calmare Måleri & Inredning AB erbjuder privata kunder, företag och organisationer helhetslösningar i form av traditionell målning/färgsättning/inredning/ombyggnation inom alla förekommande områden. Låt oss erbjuda er våran expertis och förverkliga era visioner i en tryggmiljö där era behov behandlas professionellt och effektivt.

Vi vill anpassa oss efter era behov och hålla er så delaktig i processen som ni vill vara, vi tror inte på de statiska arbetstiderna utan du bestämmer när det skulle passa ditt företag eller dig som privat person bäst. Calmar Måleri & Inredning AB:s mål är att leverera en helhetslösning där kvalitet är en av de högsta prioritering för oss. Med stor passion för vårt yrke och vilja att leverera något som vi kan känna oss stolta över.

Joacim Strandberg

 

Project Manager

 

 

Tel: 070-391 16 99
Mail: joacim@coloroyal.se

William Strandberg

VD

Tel: 076-806 59 39 Mail: william@coloroyal.se

Policy

Trygghet
Kunden skall i alla lägen i kontakt med företaget och dess samarbetspartners känna sig trygg och bekväm med att köpa våra tjänster. Vi är alla lika viktiga i det arbetet gentemot kunden. Vi ställer höga krav på den sociala kompetensen. En trygg och nöjd kund skapar för båda parter en roligare och bekvämare resa under projekten. Alla kunder är lika viktiga, och vi bygger relationen med dem för ett långvarigt samarbete.

Delaktighet
Att från idé till det färdiga resultatet i samråd med kunden, skapa en nyanserad, genomtänkt och personlig lösning anpassat efter just kundens specifika behov. Där Calmare Måleri & Inredning med stor inspiration, tillit och hög kvalité på så väl utförande som färdigt resultat skall hjälpa kunden med helhetslösningar, för att på så sätt hjälpas åt att nå fram till de mål kunden har som ambition att uppnå.

Flexibilitet
Flexibilitet för Calmare Måleri & inredning innebär att vi anpassar oss helt efter kundens önskemål. För många hantverkare är arbetstider 07.00 – 16.00 statiska. Vi vill istället vända på det och låta kunden tillsammans med oss komma fram till vilka tider som passar kunden bäst när vi skall utföra jobbet. Vi vill på så sätt göra det så smidigt för kunden som möjligt och inte påverka deras vardagsrutiner mer än vad som behövs. Vill kunden att vi börjar senare, arbetar på helgen, kvällen etc så anpassar vi oss efter det. Allt för att det skall vara så smidigt för kunden som det bara är möjligt.

Kvalité
Kvalité för Calmare Måleri & Inredning är inte bara den slutliga produkten utan ett för oss samlat begrepp på allt vi gör. Allt ifrån det första samtalet med kunden, till en noggrant specificerad offert, en korrekt fullföljd tidsplan och korrekt utförd faktura enligt överenskommelse. Efter arbetet är utfört går vi tillsammans med kunden igenom projektets slutresultat för att säkerställa att kvalitén uppnår deras och våra förväntningar. Vi överlämnar även en detaljerad beskrivning på utförda behandlingar med en produktbeskrivning av kulörer, produkter, tapeter m.m. Värdefullt för framtiden om man skulle vilja komplettera med någonting.

Kontakta oss: